Managed hosting door True

Pink Elephant is ict-partner Zorggroep Sint Maarten

Ict-dienstverlener uit Naarden volgt Winvision op

 

Ict-dienstverlener Pink Elephant verzorgt de digitale werkomgeving van medewerkers van Zorggroep Sint Maarten. Werknemers kunnen hierdoor binnenkort onder andere gebruikmaken van een nieuwe persoonlijke digitale werkomgeving met hun belangrijkste applicaties, nieuws en mogelijkheden om kennis te delen. De overeenkomst heeft een looptijd van vijf jaar, met opties tot verlenging.

Pink Elephant komt in de plaats van Winvision, die eerder de ict bij de zorggroep verzorgde. Er komt overigens geen personeel over naar Pink en de instelling blijft zelf de eerstelijns helpdesk verzorgen.

1600 werkplekken

Pink Elephant biedt Zorggroep Sint Maarten voor de bijna 1600 werkplekken een digitale werkomgeving aan, gebaseerd op het Pink365 concept. Met Pink365 worden via een portaal applicaties integraal aangeboden. De digitale werkomgeving dient zowel de behoefte van medewerkers die locatie (on)afhankelijk werken als medewerkers die meer taak- of kennisgerichte werkzaamheden uitvoeren.

Toename zorgapplicaties

Volgens de instelling met verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorg in Noordoost-Nederland neemt de komende jaren de impact van ict op de zorg alleen maar toe. Zo groeit het aantal applicaties, zijn steeds meer functionaliteiten via internet bereikbaar en doen zaken als e-health, domotica, robotica, sensoren en wearables hun intrede. ‘Zorggroep Sint Maarten zocht dan ook een partner waarmee een langdurig partnership kan worden opgebouwd, die in staat is de gedefinieerde doelstellingen te realiseren. Pink Elephant is na een zorgvuldig offertetraject, onder begeleiding van DiVetro, geselecteerd om met Zorggroep Sint Maarten deze stappen naar de toekomst te maken’, aldus de zorginstelling.

Zorggroep Sint Maarten is een verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorg (VVT)-instelling en is vooral actief in Noordoost-Nederland. Zorggroep Sint Maarten heeft zestien locaties, ongeveer 2350 medewerkers en 1900 vrijwilligers. De Zorggroep omvat onder meer woonzorgcentra, ambulante zorg, behandeling, dagvoorziening en kraamzorg.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6772304). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.