Managed hosting door True

Telindus verzorgt volledige back-up Kentalis

 

Koninklijke Kentalis, een landelijke organisatie die kinderen en volwassenen ondersteunt die slechthorend, doof of doofblind zijn of een taalontwikkelingsstoornis (tos) hebben, besteedt de back-up uit aan Telindus. Kentalis kiest specifiek voor de Data Availability Services van Telindus. Deze dienst stelt volgens de ict-dienstverlener data op een beveiligde en gecertificeerde manier vast.

Telindus en Kentalis werken al enkele jaren samen. Zo was Telindus verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van het datacenter van Kentalis. Daarnaast neemt Kentalis ook managed services af voor het monitoren en beheer van de datacenter-oplossing. Door de enorme toename van data en de complexiteit van het veiligstellen hiervan, wordt nu ook de back-up-oplossing volledig uitbesteed. Dit betekent dat ook het datamanagement buiten de deur wordt belegd.

Innovatie

Juliska Drowniak-Nobel, manager ict-infrastructuur bij Kentalis: ‘Het is voor Kentalis een strategische keuze om met de Data Availability Services ruimte vrij te maken voor innovatie. Door Telindus verantwoordelijk te maken voor onze back-up en recovery, krijgen wij meer tijd om in te spelen op nieuwe technologische veranderingen. Wij waren op zoek naar ondersteuning op het gebied van dataopslag en dat realiseren we met deze samenwerking.’

Telindus is een leverancier op het gebied van access, connectiviteit en datacenteroplossingen in combinatie met managed services en multi-vendor support. Het is een dochteronderneming van het Belgische telecombedrijf Proximus.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6644364). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.