Managed hosting door True

Zetacom neemt Mitel-klanten over van Vodafone

 

Mitel 6869i

Zetacom neemt de zakelijke klanten van Vodafone Nederland over. Het betreft de klanten die werken met bedrijfscommunicatieoplossingen van Mitel. Dat meldt het bedrijf uit Zoetermeer in een persbericht.

Vodafone kondigde eerder aan te stoppen met het aanbieden van Mitel-oplossingen en zocht een overnamepartner. Zetacom heeft partnerovereenkomsten met zowel Vodafone als Mitel.

De overname van de klanten moet volgens Zetacom voor duidelijkheid en continuïteit zorgen. Financiële details zijn niet bekendgemaakt. Zetacom is Platinum Partner van Mitel en nam eerder al een deel van de Mitel-klanten van KPN over.

Volgens Zetacom heeft de overname voor klanten geen grote gevolgen. Het bedrijf stelt door zijn rol als specialist voor het mkb, de grootzakelijke markt en de gezondheidszorg de voormalige Vodafone-klanten te kunnen bedienen met specifieke kennis van de markt.

Zorg

‘Voor klanten in de gezondheidszorg kunnen we bijvoorbeeld zorgalarmering of message brokers (de ‘spelverdelers’ voor het intern berichtenverkeer) die wij als zorgspecialist in huis hebben, volledig integreren in hun huidige ict-omgeving’, licht Zetacom-directeur Dick Dompeling toe.

Zetacom levert adviesdiensten en technische oplossingen voor telefonie, netwerken, zorgsystemen en beveiliging. Het bedrijf werkt vanuit Zoetermeer (hoofdkantoor), heeft vestigingen in Den Bosch en Arnhem en telt 180 medewerkers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6525986). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.