Managed hosting door True

Promedico en Pita van Arkel gaan uit elkaar

 

splitsing

Algemeen directeur Pita van Arkel vertrekt bij Promedico. Dat maakt de bouwer van informatiesystemen voor de eerstelijnszorg bekend in een kort persbericht. Van Arkel werkte zes jaar voor Promedico.

Het bedrijf meldt dat Mark Verheijen vanaf nu de enige uitvoerend bestuurder is. Maarten Vermeulen, bestuursvoorzitter van Promedico licht in de persverkalring toe: Wij zijn erkentelijk voor de rol die Pita van Arkel de afgelopen jaren heeft vervuld voor Promedico. Onder haar leiding heeft Promedico zich ontwikkeld tot één van de toonaangevende softwareleveranciers van informatiesystemen voor geïntegreerde zorg. Wij wensen haar veel succes bij het vervolg van haar carrière.’

Verheijen trad in maart 2018 aan als coo naast Van Arkel. Als mede-uitvoerend bestuurder zou hij zich gaan richten op de interne organisatie van de Promedico Groep. Van Arkel zou als ceo de focus leggen op externen, stond in een persbericht bij die benoeming in maart 2018.

Naast Verheijen bestaat het bestuur uit de niet uitvoerend bestuursleden Maarten Vermeulen (voorzitter) en Louis Witte. In februari 2018 werd Erwin Bader benoemd als commercieel directeur van de Promedico Groep.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6414756). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.