Managed hosting door True

Main verkoopt Regas door aan Duits BID Equity

 

MBO handen samenwerking overname

Main Capital Partners heeft zijn meerderheidsbelang in zorgautomatiseerder Regas verkocht aan het Duitse BID Equity. Het management team van Regas zal aanblijven en werken aan verdere groei met BID Equity in vooral de Duitssprekende landen. De nieuwe eigenaar is een Hamburgse investeringsmaatschappij die geld steekt in Europese technologiebedrijven.

Main Capital was sinds 2013 als investeerder betrokken bij Regas en hielp de zorgsoftwareleverancier met zijn internationale groeiplannen. Het bedrijf biedt een pakket aan softwareoplossingen voor patiënten en zorgmedewerkers, met name gericht op de sociale dienstverlening, jeugdzorg en geestelijke gezondheidszorg. De software-as-a-service (SaaS)-oplossingen worden momenteel gebruikt door zo'n zeshonderd klanten in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

In 2015 nam Regas onder de vleugels van Main Capital het Duitse Daarwin over, een aanbieder van software voor de jeugdzorg en geestelijke gezondheidszorg. Bij het in 1997 opgerichte bedrijf werken inmiddels ruim honderd man, verdeeld over drie kantoren in Nederland (Woerden), België (Gent) en Duitsland (Bad Schwalbach).

Voor Main Capital is de vorig jaar afgesloten verkoop van Regas, de derde exit in het jaar 2017 naast de gerealiseerde verkopen van Connexys en Abit/Eurosystems.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6280377). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.