Managed hosting door True

KPN koopt it-bedrijf Cam voor focus op zorg

 

zelfzorg ehealth medicijn

KPN neemt Cam IT Solutions (Cam) over. Die it-dienstverlener uit Nieuwegein levert it-werkplekken aan zorginstellingen en publieke organisaties in Nederland. Via de overname wil KPN groeien in ict-dienstverlening en zich focussen op de zorg en publieke sector.

Cam levert het Camcube-platform. Via die private cloud krijgen gebruikers toegang tot de centrale applicaties. De oplossingen binnen Camcube zijn gebaseerd op technologieën van onder meer NetApp, CommVault, VMware, Microsoft, Citrix, RES Software en Imprivata.

Het bedrijf, dat al ruim dertig jaar bestaat, heeft 62 medewerkers in dienst. Zij bedienen klanten uit de zorg- en publieke sector. Naast het platform verzorgt Cam het technisch beheer, de doorlopende ontwikkelingen van de werkplekken en de achterliggende connectiviteit van klanten.

Frank van der Post, coo bij KPN: ‘Met de overname van Cam versterken we onze positie in de zorgsector. Cam levert it-werkplekken voor zorgorganisaties. KPN heeft technologische expertise, infrastructuur en distributiekracht in de zorgsector. Samen zien wij kansen om in te spelen op de toenemende vraag naar integrale ict-oplossingen en bij te dragen aan de verdere digitalisering van de zorg.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6180140). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.