Managed hosting door True

GGZ NWB sluit 5-jarig contract met Winvision

 

Zorginstelling GGZ Westelijk Noord-Brabant (GGZ WNB) heeft een vijfjarige overeenkomst gesloten met ict-dienstverlener en Microsoft-partner Winvision uit Nieuwegein. De partijen werken al langer samen. Om de continuïteit van dienstverlening te waarborgen en een strategische samenwerking aan te gaan, is gekozen voor een meerjarig contract, meldt de dienstverlener

Joost Pals, coördinator Informatisering en Automatisering bij GGZ WNB: 'Onze totale infrastructuur verhuist in de tweede helft van dit jaar naar een datacentrum in Amsterdam. Aan het eind van het jaar vernieuwen we ook het werkplekplatform en zetten we nadrukkelijker in op mobiele werkplekken.' Pals benadrukt dat het gaat om grote en structurele projecten waarbij er behoefte is aan stabiliteit en continuïteit in de ict-omgeving en de samenwerking met de dienstverlener.

In 2012 ontwikkelde Winvision een nieuw werkplekplatform voor GGZ WNB. Sindsdien is de samenwerking verder gegroeid.

GGZ WNB heeft een kleine duizend medewerkers in dienst. Zij zijn vanuit vier Brabantse vestigingen actief. Het verleent zorg aan 6500 cliënten met psychische problemen en psychiatrische aandoeningen.

125 medewerkers

Winvision ontwikkelt in eigen beheer geïntegreerde toepassingen en oplossingen, zoals een centraal ict-platform voor jeugdhulp (WinCare) en diensten voor unified communication-toepassingen. Winvision is in 2002 begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie van ruim 125 medewerkers. Het bedrijf beschikt over verschillende Microsoft-certificeringen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5719055). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.