Managed hosting door True

Copaco distribueert domotica-merk Fibaro

 

Domotica-aanbieder Fibaro start een distributiesamenwerking met Copaco. De ict-distributeur zal het Fibaro-systeem gaan distribueren. Het draadloze domotica-systeem op basis van Z-Wave, kan locatie-onafhankelijk bediend worden via smartphone of tablet en bevat onder andere functionaliteiten als slimme geautomatiseerde scenes, meten van stroomverbruik, mogelijkheden voor camera-integratie en multimedia plug-ins.

Het Poolse Fibaro is een van de snelst groeiende Domotica-merken van Europa. Op dit moment is de organisatie in 84 landen actief. Huub Aerts, business directeur ‘Smart Solutions’ bij Copaco geeft aan dat er hoge verwachtingen zijn rondom de samenwerking met de Fibar Group, de fabrikant van de Fibaro-producten.

De producten van Fibaro worden via meerdere kanalen verkocht en lenen zich voor verkoop online, in winkels en via installateurs. Volgens Aerts is er met de samenwerking de ruimte voor Copaco-partners om waarde toe te voegen aan het Fibaro-merk met bijvoorbeeld pre-sales, installatie- en configuratiediensten. Aerts: ‘Door het open karakter van het systeem kunnen niche-producten van andere fabrikanten in het systeem geïntegreerd worden. We krijgen al veel vraag naar de producten van Fibaro en we verwachten de komende tijd een sterke groei door te gaan maken met dit merk.’

Versterken merk in Europa

Bij het selecteren van samenwerkingspartners kiest Fibaro voor solide en betrouwbare partijen, aldus Michał Rodziewicz, sales director en lid van de raad van bestuur bij Fibar Group. ‘We kiezen altijd voor bedrijven die zich specialiseren in technologie en domotica-oplossingen. We hebben vertrouwen in Copaco als partner en de bijdrage die ze gaan leveren in het verder versterken van het merk Fibaro in Europa. De aanwezige expertise en knowhow stellen Copaco in staat tot het leveren van een hoog serviceniveau en professioneel advies aan zijn klanten.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5695037). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.