Managed hosting door True

Computable beloont ICT-projecten in zorgsector

 

Ziekenhuis verpleegster zorg

Dit jaar kunnen ook ict-projecten uit de zorgsector worden genomineerd voor een Computable Award. Projecten van de thuiszorg tot ziekenhuis en van applicatie voor de kraamhulp tot implementatie van een zelfredzaamheid-oplossing. Belangrijkste eis is dat het allemaal projecten zijn die de zorg een stukje beter maken dankzij ict.

Met de bezuinigingen in de zorg moet er steeds meer met minder middelen en het liefst zo kwalitatief mogelijk. Ict kan hierbij veel werk, zoals administratie, verlichten, maar ook zorgprofessionals kunnen via diverse oplossingen worden ondersteund in hun dagelijkse werkzaamheden. Organisaties kunnen tot en met 12 maart hun projecten aanmelden. Daarbij geldt er voor de zorg hetzelfde traject als bij de categorie onderwijs en worden de tien beste projecten benaderd voor een korte pitch voor de deeljury. De voordracht moet in ieder geval een eindgebruiker bevatten waarbij het project is uitgevoerd. Bij voorkeur geeft deze eindgebruiker ook een toelichting. De jury zal dit keer bestaan uit ict’ ers uit en bekend met de zorg. De presentatieronde vindt gelijktijdig plaats met de vakbeurs Zorg & ICT 2015.

Zorg & ICT vindt van 18 tot en met 20 maart plaats in Jaarbeurs Utrecht. Welke dag de presentaties plaats zullen vinden is nog onbekend, maar zeker is dat de tien kandidaten die mogen presenteren op 13 of 14 maart worden ingelicht.

Nomineer jouw favoriet

Ken jij mooie projecten of ben je zelf betrokken bij een bijzonder ict-project binnen de zorgsector? Nomineer deze dan voor een Computable Award en wie weet neemt jouw favoriete project deze prestigieuze ict-prijs op 3 november 2015 tijdens de feestelijke uitreiking mee naar huis.

Ben je niet betrokken bij ict-projecten in de zorg, maar wil je wel graag een ict-project, leverancier of persoon nomineren? Zie hier het gehele overzicht van alle te vergeven Awards en hun aanleverdeadlines.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5224208). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.