Managed hosting door True

Securelink bouwt infrastructuur Deventer Ziekenhuis

 

Security integrator Securelink gaat voor het Deventer Ziekenhuis een hoog beschikbare infrastructuur bouwen. Het ziekenhuis is druk bezig met de invoering van e-health-initiatieven. E-health is het gebruik van nieuwe informatie- en communicatietechnologieën om gezondheid en gezondheidszorg te ondersteunen of te verbeteren. Het Deventer Ziekenhuis vult dit in met onder andere een aantal zorgportals op basis van Sharepoint.

De belangrijkste componenten in de infrastructuur van het Deventer Ziekenhuis zijn een Citrix-omgeving, Sharepoint en PACS (Picture Archiving and Communication System). Deze moeten moeten veilig ontsloten worden en continu beschikbaar zijn.

'Onze keuze is daarom op F5 Networks met het Big-IP 4200-platform en de LTM- en ASM-modules gevallen', zegt Niels Nijenhuis, it-architect bij het Deventer Ziekenhuis. 'In de toekomst gaan wij ook nog graag aan de slag met de Access Policy Manager (APM)-module van F5 Networks voor authenticatie en single sign-on van de verschillende applicaties.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5110587). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.