Managed hosting door True

Steltix brengt Nextworld naar Benelux

 

Enterprise resource planning ERP

Oracle JD Edwards-specialist Steltix uit Utrecht wordt de eerste reseller voor Nextworld in de Benelux en Zuid-Afrika. Nextworld biedt cloud-erp voor bedrijven die actief zijn op het gebied van manufacturing, distributie en in de financiële branche.

Jan Jaap Weerstand, ceo van Steltix, geeft aan dat Nextworld verschillende erp-applicaties biedt die gebouwd zijn op een no-code ontwikkelplatform. Steltix is overigens niet alleen distributiepartner. Het bedrijf was ook betrokken bij de ontwikkeling van de (eind)producten van Nextworld.

Van JD Edwards naar Nextworld

"Nextworld focust op erp-applicaties gebouwd op het eigen no-code-platform"

Nextworld, opgericht in 2016, komt uit de koker van JD Edwards-oprichter Ed McVaney, die het bedrijf in 2002 verkocht aan PeopleSoft/Oracle. Hij richtte Nextworld op in 2016 om in te spelen op de crisis, die volgens hem ontstond doordat de legacy erp-software tekortschoot bij de huidige technologie. Het bedrijf focust op erp-applicaties gebouwd op het eigen no-code-platform.

Steltix, opgericht in 1999, is specialist in Oracle JD Edwards-software. De onderneming heeft kantoren in Nederland (hoofdkantoor), Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Spanje, Portugal en drie in Zuid-Afrika (Kaapstad, Johannesburg en Hermanus).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7027359). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.