Managed hosting door True

Itris en Postex sluiten samenwerking klantcommunicatie

 

Post

Corporatie-automatiseerder Itris en Postex, een online platform voor klantcommunicatie, hebben een partnerovereenkomst ondertekend. Daarbij is afgesproken dat er medio 2018 een koppeling beschikbaar komt tussen de enterprise resource planning (erp)-oplossing Viewpoint van Itris en het Postex-cloudplatform. Daardoor kunnen woningcorporaties via diverse kanalen communiceren met hun huurders en iDeal-betaalmogelijkheden aanbieden.

De corporatiebranche is een van de kernsegmenten van Postex. Het bedrijf werkt behalve met Itris ook met andere corporatie-automatiseerders, zoals Cegeka-DSA.

Postex faciliteert het complete verzendproces en zorgt voor de documentstromen rondom prolongatiefacturen, aanmaningen, service- en stookkosten en de jaarlijkse huurverhoging. Ook dagelijkse correspondentie kan via het cloudplatform worden verzonden waarmee fysieke post kan worden verminderd.

Door de koppeling met Postex beschikken corporaties over de mogelijkheid om berichten - met ontvangstdetails - te verzenden op basis van de communicatievoorkeur van de huurder. Postex verzorgt zowel de fysieke als digitale verzending van post naar de huurders in de gewenste huisstijl van de corporatie.

Huurders kunnen via het platform hun communicatievoorkeur wijzigen. Nieuwe of gewijzigde e-mailadressen en mobiele telefoonnummers worden via het koppelvlak automatisch gesynchroniseerd met Viewpoint. Volgens Postex betalen huurders in de praktijk aantoonbaar sneller door de iDeal-optie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6337435). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.