Managed hosting door True

3W Infra is hostingprovider Powertek

 

Foto: Jeroen Termijn (Powertec) en Roy Premchand van 3W Infra.

Powertek, een wereldwijd opererende fabrikant en leverancier van intelligente en op maat gemaakte power distribution units (rack pdu’s) met het hoofdkantoor in Hong Kong, kondigt een strategisch resellerpartnershap aan met 3W Infra, een IaaS-provider uit Amsterdam. Concreet houdt dit in dat 3W Infra de pdu’s aan zijn wereldwijde klantenbestand gaat aanbieden

‘3W Infra is een snelgroeiende IaaS-hostingprovider met meer dan vierduizend servers in beheer en een sterke engineering capaciteit binnen de datacenter hubs van Amsterdam, Frankfurt en Londen’, zegt Jeroen Termijn, regionaal salesmanager Europa bij Powertek. ‘Onze volledig op maat gebouwde, intelligente pdu’s kennen een korte levertijd, iets wat goed aansluit bij de eigen business propositie van 3W Infra.’

'Wij beseffen dat de merkbekendheid van Powertek nog wel een boost zou kunnen gebruiken, bij onze internationale klanten staat het merk denk ik nog niet op het netvlies. De kwaliteit van hun oplossing is echter enorm hoog en met onze testbank resultaten zullen wij iedere klant kunnen overtuigen', aldus Roy Premchand, managing director van 3W Infra.

Het partnership met Powertek zou 3W Infra in staat stellen om met een leveringstermijn van twee weken klanten op maat gemaakte en vrij configureerbare pdu’s aan te bieden. Deze relatief korte leveringstermijn zou het resultaat zijn van Powertek’s efficiënt ingerichte leveringsprocessen wereldwijd. Daarbij worden de powerblokken via de lucht vervoerd en componenten lokaal toegevoegd en geassembleerd.

Configuraties

Om het gebruikers gemakkelijk te maken, heeft 3W Infra een voorselectie gedaan van vijf productconfiguraties, die aansluiten bij veelvoorkomende behoeften binnen de hosting en datacenter markt. De volgende features zouden voor 3W Infra klanten het meest belangrijk zijn: outlet switching (42 of 24 outlets - voor klanten op afstand en ten behoeve van load balance management), het instellen van alerts via SNMP (om sla-management te ondersteunen), en fijnmazige metingen per outlet.  Bovenop de standaardconfiguraties is 3W Infra in staat om alle mogelijke configuraties te leveren. Additionele configuratieopties zijn onder andere: C13 Schuko of C19 outlets, gekleurde pdu’s om menselijke fouten te reduceren, verschillende kabellengtes, en verscheidene monitoringopties - waaronder bijvoorbeeld Energie (kWh), Voltage (V), Stroom (A), werkelijk vermogen (kW), schijnbaar vermogen (kVA), en/of vermogensfactor (PF).

3W Infra is een IaaS hosting provider die in 2014 is opgericht. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en richt zich op het leveren van IaaS in zijn puurste vorm. Klanten kunnen bij 3W Infra terecht voor onder andere dedicated servers, colocatie, ip-transit en klantsupport.

Powertek is een fabrikant en wereldwijd leverancier van op maat gebouwde rack pdu’s. Het bedrijf is opgericht in 2007 en heeft zijn hoofdkantoor in Hong Kong. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6251372). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.