Managed hosting door True

Arrow distribueert MySQL open source database Oracle

 

Laszlo Ludas, alliances regional manager bij Oracle MySQL (links) en Bart van Rheenen, general manager van Arrow ESC.

Ict-concern Oracle en Arrow Electronics hebben een overeenkomst gesloten om Arrow distributierechten voor de Oracle MySQL-productlijn te verlenen. Volgens deze deal zal Arrow MySQL Enterprise Edition en de nieuwe Oracle MySQL Cloud Service aanbieden en promoten.

MySQL is een open source databaseproduct. In deze overeenkomst kan Arrow naar eigen zeggen zijn resellers een alternatieve, kosteneffectieve oplossing laten bieden aan eindklanten. Laszlo Ludas, alliances regional manager bij Oracle MySQL: ‘We zijn verheugd om samen te werken met Arrow en zijn wederverkopers. Gezamenlijk helpen we huidige en toekomstige klanten om MySQL's toolkit in te zetten voor hun grote, bedrijfskritische omgevingen.’

Bart van Rheenen, general manager van Arrow ECS Benelux: ‘We zijn trots om de meest populaire open source database toe te voegen aan ons portfolio voor grootzakelijke ondernemingen. Op deze manier helpen we hun cloud-omgevingen te ondersteunen.’

Arrow als Oracle-partner

Arrow Electronics is een wereldwijde leverancier van producten, diensten en oplossingen aan industriële en commerciële gebruikers van elektronische componenten en enterprise computing-oplossingen. Arrow fungeert als een supply channel partner voor meer dan honderdduizend fabrikanten van apparatuur, contractfabrikanten en commerciële klanten via een wereldwijd netwerk, waarin het vanuit 460 locaties in 85 landen actief is. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in Houten.

De leverancier is Platinum-lid van het Oracle PartnerNetwork. Dit netwerk is het partnerprogramma van Oracle dat resellers en dienstverleners de mogelijkheid geeft om Oracle-oplossingen te ontwikkelen, te verkopen en te implementeren. OPN biedt ook trainingen en ondersteuning op het vlak van specialistische kennis van de producten en oplossingen van Oracle.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6246136). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.