Managed hosting door True

Marketing Madheads levert online platform NEN

Insteek is betere online vindbaarheid

 

De oprichters van Madheads: Wouter Swagemakers (links) en Stefan Picavet

Online dienstverlener Marketing Madheads uit Breda gaat aan de slag voor het Nederlands Normalisatieinstituut (NEN). Het bedrijf gaat een combinatie van het eigen online marketingplatform, coaching en aanvullende dienstverlening leveren. Het uitgangspunt is dat NEN in staat gesteld wordt om zelf zijn vindbaarheid in de organische zoekresultaten van Google te verbeteren.

‘Wat ons aansprak’, zegt Edmund Timm, marketing- en salesdirecteur bij NEN, ‘was de vernieuwende aanpak van Marketing Madheads. Zij geven een totaaloplossing met zelf ontwikkelde online marketing tooling, coaching, opleiding en inhoudelijke ondersteuning.'

Oprichter van Marketing Madheads Stefan Picavet geeft een toelichting op de overeenkomst. 'De structuur van deze deal is gebaseerd op een maandmodel. Dit model is voor resellers erg interessant omdat deze kan oplopen tot hoge terugkerende omzet.' Volgens hem koos NEN voor zijn onderneming, omdat zijn oplossing het meest gericht is op de toekomst. Ook geeft Picavet aan dat de gevolgen van de deal voor de markt op dit moment nog niet zichtbaar zijn. 'De ambitie van Marketing Madheads is echter wel om de online marketing-markt in positieve zin te veranderen. De combinatie van online marketing tooling, coaching, opleiding en inhoudelijke ondersteuning die samenkomt in het platform van Marketing Madheads, is naar onze mening uniek in de markt.'  

De start-up Marketing Madheads is in 2015 opgericht en verzorgt online marketing voor verschillende bedrijven. De onderneming is geselecteerd om zich als start-up van 6 tot 9 november te presenteren aan het internationale publiek op Websummit in Lissabon. Websummit staat bekend als de grootste tech-beurs ter wereld.

NEN is de afkorting van NEderlandse Norm en tevens sinds 8 mei 2000 de naam van het nauwe samenwerkingsverband van het Nederlands Normalisatie-instituut en de Stichting NEC (gespecialiseerd in de normalisatie van elektrotechniek en ict). Beide organisaties werken nauw samen vanuit één gecombineerd onderkomen te Delft, zij het nog wel elk met een eigen bestuur. NEN bemiddelt in het maken van afspraken in normcommissies over producten en werkwijzen, en publiceert deze.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6195584). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Vacatures bij NEN

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.