Managed hosting door True

Software eVision draait op cloudplatform Sentia

 

Cloud computing

Bedrijfssoftwareaanbieder eVision heeft een partnerovereenkomst gesloten met Sentia. De samenwerking met Sentia betekent dat klanten rechtstreeks via eVision software beschikbaar hebben als volledig beheerde clouddienst.

EVision levert software aan bedrijven in de olie en gas, chemische en andere industrieën. ‘Op dit moment is adoptie van cloud een van de belangrijkste it-trends voor bedrijven in de industrie. Onze klanten eisen een partnership met hun softwareleveranciers om hun digitale transformatie- en innovatieagenda's te versnellen. Cloud-based oplossingen maken onze klanten minder afhankelijk van hun eigen it-netwerken’, aldus Ton Geelen, commercieel directeur van eVision.  

Ook Hans Reinhar, binnen Sentia verantwoordelijk voor de publieke cloud, is enthousiast. ‘Voor Sentia is dit een belangrijk partnership om de voornaamste leverancier van publieke cloudplatforms te worden. Binnen dit partnerschip kan Sentia zijn kennis over publieke cloud verspreiden en zowel eVision als klanten ondersteunen door efficiënte platforms te bouwen voor hun software oplossingen.’

Sentia heeft vijf kantoren verspreid over drie landen. In Nederland heeft de onderneming vestigingen in Nieuwegein, Delft en Amsterdam (hoofdkantoor). In België is Sentia gevestigd in Gent, in Denemarken staat het kantoor in Kopenhagen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6191906). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.