Managed hosting door True

Equinix-klanten krijgen toegang tot SAP

 

Equinix MI3 IBX datacenter Miami

De Amerikaanse datacenterexploitant Equinix is in zee gegaan met SAP. Concreet betekent dit dat klanten van Equinix een directe toegang krijgen tot het cloudportfolio van SAP. Toegang tot de SAP Hana Enterprise Cloud en Cloud Platform is hierbij inbegrepen.

‘De huidige stijging van cloudgebruik zorgt wereldwijd voor een toename van het aantal multicloud-applicaties’, zegt Michiel Eielts, managing director Benelux bij Equinix. ‘Door de samenwerking met SAP kunnen we nu zakelijke klanten helpen om de ontwikkeling van hybride- en multi-cloudoplossingen te bespoedigen.'

In eerste instantie krijgen gebruikers van Equinix Cloud Exchange toegang tot SAP Hana Enterprise Cloud en SAP Cloud platform, die dienen als IaaS- en PaaS-oplossingen. In de nabije toekomst zullen Equinix en SAP ook SAP SuccesFactors, SAP Hybris en SAP Ariba beschikbaar maken.

Equinix, dat onlangs weer een datacenter op het Amsterdamse Science Park opende, is actief in vierenveertig markten, verspreid over vijf continenten. De Amerikaanse onderneming is opgericht in 1998.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6188157). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.