Managed hosting door True

Neustar, RedSocks en Yubico in portfolio Crypsys

Leverancier richt zich op flexibele security-oplossingen

 

identity management

Value-added distributeur voor security-toepassingen Crypsys uit Gorinchem biedt vanaf vandaag Neustar, RedSocks Security en Yubico aan. Het bedrijf profileert zich hiermee naar eigen zeggen als leverancier van flexibele cybersecurity-oplossingen.

Met de producten van Neustar kunnen resellers hun klanten diensten leveren op het gebied van DNS-services en DDOS-bescherming.

Met RedSocks Security voegt Crypsys een Nederlands product toe aan het portfolio. RedSocks Security levert malicious threat detection (mtd)-oplossingen die machine learning, ai en cyber threat intelligence combineren. Hiermee kunnen realtime breaches gedetecteerd worden.

Yubico is ten slotte de derde partij die aan de productlijn is toegevoegd. Het bedrijf ontwikkelde de YubiKey, een fysieke beveiligingssleutel waarmee via usb en/of mfc veilige toegang tot computers, netwerken en online diensten mogelijk wordt. 

Ondersteuning

‘Wij zorgen ervoor dat de resellers over de juiste kennis en middelen beschikken om de producten optimaal te kunnen inzetten. Daarvoor worden met de vendoren professionele trainingen en supportprogramma’s aangeboden. Bij implementaties kan gerichte ondersteuning worden geleverd door vaste contactpersonen en gekwalificeerde engineers’, besluit de onderneming.

Crypsys is jaren geleden gestart als distributeur van beveiligingssoftware van Sophos. Inmiddels levert het bedrijf aan zo'n zevenhonderd wederverkopers software op het vlak van datalekkage, mobiele beveiliging, e-mail- en webbeveiliging, encryptie en 'endpoint security'. Naast de drie nieuwe partijen levert de onderneming uit Gorinchem producten van Sophos, Tenable en Censornet.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6177129). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.