Managed hosting door True

Amsterdams SRXP heeft deal met Amerikaans Okta

Declaratiesoftware wordt gekoppeld aan identity managementtool

 

De Nederlandse aanbieder van declaratiesoftware in de vorm van een app SRXP gaat samenwerken met de Amerikaanse identity managenttool-leverancier Okta. Het partnership richt zich voornamelijk op het gezamenlijk bedienen van bestaande en toekomstige klanten.

‘Met het groeiende gebruik van mobiele en cloud-gebaseerde diensten binnen bedrijven worden identity managementtools als Okta steeds belangrijker. Daarmee kunnen bedrijven hun medewerkers veilig en eenvoudig toegang tot verschillende applicaties bieden, zoals SRXP’, aldus Pieter Verbruggen, ceo van SRXP.

‘De digitalisering in het bedrijfsleven is in volle gang', vervolgt hij. 'Dat betekent onder meer dat bedrijven niet met één monolithisch it-systeem werken, maar veel vaker kiezen voor gespecialiseerde softwareoplossingen. Door dit partnership kunnen wij het digitaliseringsproces voor onze klanten helpen versnellen. Daarnaast is het voor bedrijven die al met Okta werken nog makkelijker geworden om de overstap te maken naar SRXP voor hun declaraties. Ook kunnen wij door Okta’s nieuwe scim user lifecycle management- functionaliteit onze gezamenlijke klanten snel en eenvoudig tussen onze services laten synchroniseren.’

Chuck Fontana, vice president alliances en corporate development bij Okta: ‘Bij Okta streven we ernaar om het onze klanten makkelijker te maken om op veilige wijze toegang te krijgen tot de applicaties en diensten die ze nodig hebben om hun werk te doen. Veel van onze Europese klanten werken met de declaratie-app van SRXP. Met het partnership zorgen we dus dat onze klanten een betere gebruikerservaring krijgen, terwijl het de veiligheid ook ten goede komt.’

SRXP en Okta

Sinds de oprichting zes jaar geleden heeft SRXP het declaratieproces van ruim 3500 bedrijven in Nederland en internationaal gedigitaliseerd via de eigen declaratie-app. Nederlandse klanten zijn SkyTeam, PostNL en Bugaboo. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam.

Het Amerikaanse bedrijf Okta, opgericht in 2009, is gespecialiseerd in onder meer identity managmeent en access management. Het bedrijf heeft in Europa kantoren in Amsterdam en Londen, het hoofdkantoor staat in San Francisco. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5879461). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Proficiat met deze nieuwe link! Een integratie met Okta is al langer beschikbaar voor wie Concur Travel & Expense gebruikt , dus ook voor onze talrijke Nederlandse klanten.
http://www.concur.com

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.