Managed hosting door True

Uitzendbureau Timing kiest Mysolution FLEX

 

contract deal uitbesteding

Uitzendbureau Timing gaat Mysolution Flex implementeren. De Microsoft-partner gaat een volledig integrale oplossing voor de front- en backoffice van 51 Timing kantoren in Nederland leveren. Het gaat om een driejarig miljoenencontract.

Met de samenwerking wil Timing een totaal oplossing voor haar primaire proces van werving & selectie, matching, planning, contractbeheer, urenregistratie, facturatie, verloning en financiële administratie. Het komende half jaar wordt de Mysolution Flex oplossing geïmplementeerd. Uiteindelijk zullen vanaf januari 2016 ruim vierhonderd gebruikers de oplossing gebruiken.

De afgelopen drie jaar is het Mysolutionplatform volledig vernieuwd. Het basisplatform Microsoft Dynamics NAV is overgezet van traditionele windows naar een moderne en rolgebaseerde user interface en optimale integratie met Office 365. De  app, portal en planningsapplicatie van Mysolution communiceren niet meer op basis van webservices en XML, maar op basis van moderne WebAPI’s.

Loonengine

De combinatie van complexe processen in uitzendland vraagt om een goede integrale oplossing die daarnaast op basis van web-api’s gekoppeld kan worden met andere applicaties. Daarbij is de doorontwikkeling van het product van belang. In begin 2015 heeft Mysolution een volledig nieuwe loonengine ontwikkeld gericht op de markt van nu.

De deal is door beide partijen beklonken met Champagne op het Timing hoofdkantoor in Apeldoorn.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5429889). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.