Managed hosting door True

Tipalti krijgt DNB-licentie

 

Licentie

Het van oorsprong Israëlische fintech-bedrijf Tipalti, dat ook in Nederland actief is, heeft een licentie van De Nederlandsche Bank (DNB) ontvangen. De startup is daarmee erkend als elektronisch-geldinstelling, wat inhoudt dat Tipalti in heel Europa betalingen mag verwerken.

Het zakelijke automatiseringsplatform voor betalingen kondigt de introductie aan van zijn volledig gelokaliseerde product voor de Europese markt. Tipalti zegt dat financiële afdelingen door de administratie en betalingen te automatiseren een derde van hun tijd kunnen besparen.

Eerder haalde Tipalti ruim 265 miljoen euro op voor de introductie in Europa, nadat het fintech-bedrijf voet aan de grond in de VS kreeg. Het internationale finance-platform, dat gewaardeerd wordt op ruim 8,15 miljard euro, verwerkt jaarlijks meer dan 35,4 miljard euro aan transacties. Inmiddels bedient Tipalti meer dan honderd Europese klanten, waaronder YouGrow en EazeGames. Het groeiende Europese personeelsbestand telt meer dan honderd werknemers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7557215). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures Start-ups

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.