Managed hosting door True

Pride Capital en AtlasInvest investeren in Spotzer

 

Spotzer Digital krijgt vers kapitaal uit Nederland en België. Pride Capital Partners en de Belgische investeerder AtlasInvest nemen een meerderheidsbelang in de snelgroeiende aanbieder van digitale marketing-oplossingen. Samen proberen ze zo de expansie van Spotzer te versnellen.

Pride zit al sinds september 2017 in het softwarebedrijf met hoofdvestiging in Amsterdam. Spotzer heeft klanten als de Duitse providers Ionos en Sellwerk en ItaliaOnline. Vanuit haar vestiging in Melbourne worden klanten als Telstra en LocalSearch bediend.

Spotzer levert volledig geïntegreerde 'white label' oplossingen. Telecom-, hosting- en internetbedrijven met veel klanten uit het midden- en kleinbedrijf kunnen daarop voortborduren. Tienduizenden mkb'ers werken inmiddels met deze digitale marketingoplossingen. Ze kunnen hiermee het bereik van hun website vergroten en nieuwe leads genereren.

Lars van ‘t Hoenderdaal, managing partner Pride Capital Partners, ziet Spotzer snel in een volgende groeifase terecht komen. Aanvankelijk richtte het Amsterdamse bedrijf zich op het optuigen van basic webshops, maar nu komt daar veel meer marketing bij. Dit alles wordt in een geïntegreerd pakket aangeboden. Denk aan content, technologie, logistiek, telesales en facturatie. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7179483). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures Start-ups

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!