Managed hosting door True

Contentplatform Doculayer.ai scoort drie miljoen

 

Doculayer.ai haalt drie miljoen aan groeigeld op. Hiermee wil de Haagse startup r&d, productontwikkeling, sales, marketing en klantondersteuning verder versterken en uitbreiden om zo de (internationale) groeiambities te verwezenlijken. Geldschieters zijn de regionale ontwikkelingsmaatschappij InnovationQuarter, het Amsterdamse Disruptive Technology Ventures (DTV) en een informele investeerder.

Doculayer.ai biedt een intelligent contentplatform voor het verwerken en beheren van ongestructureerde informatie, zoals (gescande) documenten en beelden. Ceo Richard Smit legt uit dat meer dan tachtig procent van de informatie binnen organisaties ongestructureerd is. ‘Ons platform analyseert, verbetert en verrijkt deze data. Dat gebeurt geautomatiseerd met behulp van de inzet van kunstmatige intelligentie (ai) en machine learning (ml).

Doculayer.ai integreert naar eigen zeggen met bedrijfsapplicaties en processen in het bestaande it-landschap en kan daardoor ongestructureerde informatie verwerken in reeds aanwezige systemen. ‘Hiermee spelen we in op de groei van informatie en de handelingen die nodig zijn om data op de juiste wijze en conform privacywetgeving (AVG) te bewaren. De Justitiële Informatiedienst en KPN maken gebruik van ons platform.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6676114). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.