Managed hosting door True

Tie Kinetix verbetert documentstromen Fujifilm

 

Tie Kinetix gaat Fujifilm Europe helpen met de digitalisering van de documentstromen in de toeleveringsketen. Hiertoe is een managed service-overeenkomst afgesloten. Door de inzet van het Flow-platform zal de supply chain-oplossing van de Nederlandse vestiging van de Japanse fabrikant van camera's, optische systemen en gegevensdragers volledig naar de cloud verhuizen.

Fujifilm kan de uitwisseling van documenten met handelspartners hierdoor verbeteren. Te denken valt aan inkooporders, orderbevestigingen, pakbonnen en facturen. De fabrikant wil minder afhankelijk worden van (foto)grafische producten. Uitgebreid wordt naar producten voor de gezondheidszorg en hoogwaardige functionele materialen. Binnen Fujifilm Europe worden de processen van logistiek, it, financiën en inkoop centraal aangestuurd en gecoördineerd. Als internationaal bedrijf is nauw beheer van de toeleveringsketen belangrijk voor Fujifilm.

Tie Kinetix heeft zich gespecialiseerd in de automatisering van documentstromen in de toeleveringsketen. De vraag naar digitalisering van documentuitwisseling groeit. Steeds meer bedrijven stappen over naar de cloud. Ze dragen het beheer van hun oplossing over aan gespecialiseerde dienstverleners. Het Flow-platform is ontwikkeld om dit te ondersteunen. Alle leveranciers van klein tot groot krijgen de mogelijkheid om documenten elektronisch uit te wisselen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7390949). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Smart Logistics

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.