Managed hosting door True

Royal HaskoningDHV koopt logistiek expert Districon

 

vrachtwagen

Advies- en ingenieurskantoor Royal HaskoningDHV versterkt zich in de logistieke sector met de aankoop van Districon. Dit is een logistiek dienstverlener uit Maarssen, gespecialiseerd in het opzetten en verbeteren van goederenstromen (supply chains).

Met de overname van Districon zegt Royal HaskoningDHV dat het nu de logistieke klant 'van A tot Z kan adviseren; van productieketen en investeringsstrategie tot en met ontwerp en realisatie van fabriek, magazijn en de besturing ervan.'

De bedrijven zijn complementair. Royal HaskoningDHV brengt expertise in rondom technische en financiële haalbaarheid van productie- en distributielocaties en het ontwerp ervan inclusief digitale oplossingen. Districon brengt kennis in van het optimaliseren van logistieke netwerken, warehousing (pakhuizen/magazijnen), transport, (lucht)vracht, voorraadbeheer en planning voor klanten waarbij het gebruikmaakt van specifieke ict-oplossingen.

Districon bestaat 46 jaar, telt tachtig medewerkers en heeft kantoren in Nederland, de VS en Singapore. Het bedrijf schakelde CFI, financieel adviesbureau gespecialiseerd in overnames, in om de transactie te begeleiden.

Royal HaskoningDHV uit Amersfoort, actief sinds 1881, combineert ingenieurs-, ontwerp- en adviesdiensten met software en technologie. Er werken circa zesduizend mensen bij het bedrijf, verspreid over kantoren in ruim vijfentwintig landen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7340081). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Smart Logistics

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.