Managed hosting door True

Shippeo en 4flow verbeteren inzicht in supply chain

 

vrachtwagen

Shippeo, dat (vervoers)bedrijven inzicht geeft in hun logistieke ketting, kondigt een wereldwijde samenwerking aan met 4flow, leverancier van supply chain consultancy, software en logistieke dienstverlening. Doelstelling is de zichtbaarheid in de toeleveringsketen te vergroten en de efficiency te verhogen voor verladers, vervoerders en eindklanten.

Shippeo volgt ruim vijf miljoen vrachtwagenladingen per jaar en werkt met meer dan 140.000 vervoerders in 62 landen samen. Het geeft directe toegang tot realtime tracking en voorspellende eta’s (expected time of arrival). Via de samenwerking met Shippeo heeft 4flow haar geïntegreerde transportbeheersysteem (iTMS) verbeterd met realtime tracking. Met berekeningen van de aankomsttijd kan 4flow haar klanten helpen de impact op processen en productie te evalueren en, indien nodig, maatregelen te nemen.

‘We zijn zeer trots dat we 4flow als wereldwijde partner mogen verwelkomen in de Shippeo-community’, zegt Shippeo-medeoprichter en coo, Lucien Besse. ‘De combinatie van real-time informatie, geoptimaliseerde eta-berekeningen, en de expertise van 4flow op het gebied van supply chain-optimalisatie, zal helpen om veerkrachtige en efficiënte supply chains te bouwen voor onze gezamenlijke klanten. We weten dat dit een belangrijk agendapunt is voor supply chain leiders, die uiteraard zo goed mogelijk uit de huidige Covid-19-crisis willen komen.’

Het van oorsprong Duitse 4flow werd opgericht in 2000 en heeft nu zestien kantoren in vier continenten. Er werken ruim 600 mensen voor het bedrijf. Het Franse Shippeo werd opgericht in 2014 en werkt voor klanten als Schneider Electric, Carrefour, Eckes-Granini, Faurecia en Saint-Gobain. Het heeft kantoren in zeven Europese landen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6929624). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.