Managed hosting door True

Accenture koppelt data luchtvrachtvervoerders

Air France KLM Martinair Cargo neemt als Exchange-platform in gebruik

 

Ict-dienstverlener Accenture introduceert Accenture’s Freight and Logistcs Software (AFLS) Exchange. Dit is een op cloudtechnologie gebaseerd connectiviteits- en samenwerkingsplatform waarmee luchtvrachtvervoerders hun partnernetwerken kunnen integreren. Air France KLM Martinair Cargo (Afklmp Cargo) is de eerste luchtvrachtvervoerder die dit nieuwe industrieplatform integreert.

AFLS biedt vervoerders realtime inzicht in de netwerken van hun partners en de samenwerkingen die er bestaan op het gebied van routes, beschikbare capaciteit en boekingen. Hierdoor krijgen klanten meer opties op het gebied van routes en producten. Ook worden ze sneller bediend, omdat de software volgens Accenture trage manuele processen vervangt.

De software integreert met het boekingssysteem van de luchtvrachtvervoerder en maakt het volgens Accenture makkelijk om partnerdata op een veilige manier binnen het systeem te integreren, aldus de ict-dienstverlener.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6765763). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.