Managed hosting door True

Rockwell Automation neemt Emulate3D over

 

Rockwell Automation neemt het Britse Emulate3D over, een ontwikkelaar van technische software om industriële automatiseringssystemen digitaal te simuleren en emuleren. Rockwell voegt Emulate3D’s technologie toe aan zijn portfolio van digitale design-software voor klanten in de automobielsector, logistiek, en materiaalontwikkeling.

Emulate3D’s software stelt bedrijven in staat machine- en systeemontwerpen virtueel te testen voordat er productie- en automatiseringskosten gemaakt moet worden en voordat die bedrijven zich verbinden tot een definitief ontwerp.

‘We zijn enthousiast over de mogelijkheden die de software van Emulate3D onze klanten biedt’, aldus Fran Wlodarczyk, senior vicepresident van Rockwell Automation voor het architectuur- en software-segment. ‘Ze zullen hun time-to-market en operationele productiviteit kunnen verbeteren door middel van digitale prototyping van machines en virtuele inbedrijfstelling. Het is ook een andere investering van Rockwell Automation om de Connected Enterprise tot leven te brengen.’

De software van Emulate3D gaat voortaan over de toonbank als Emulate3D by Rockwell Automation. Rockwell, met zijn hoofdkwartier in het Amerikaanse Milwaukee, heeft wereldwijd ongeveer 23.000 werknemers. Het bedrijf bedient klanten in tachtig landen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6594717). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures Smart Logistics

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.