Managed hosting door True

ICT & Logistiek 2018 gaat 'connected'

 

Op 7 en 8 november vindt de 2018-editie plaats van vakbeurs ICT & Logistiek in de Jaarbeurs in Utrecht. Centraal thema is Connected Logistics. Volgens de organisatie biedt de huidige digitale transformatie de logistieke sector ongekende mogelijkheden door verbindingen - connecties - tussen leveranciers, afnemers, mensen en systemen.

Op de beursvloer van ICT & Logistiek tonen circa 140 exposanten (ict-)oplossingen waarmee logistieke processen efficiënter zijn in te richten. Binnen het thema Connected Logistics wordt invulling gegeven aan vijf subthema’s: Big Data & Analytics, Sales & Operations Planning, Transport & Distributie, Warehouse Automation en Supply Chain Management.

De vakbeurs in Utrecht biedt daarnaast een inhoudelijk programma, verdeeld over acht beurstheaters, met een breed scala aan onderwerpen: van blockchain tot sociale innovatie in de logistiek.

De organisaties TLN en AIM organiseren dagelijkse tours om bezoekers in een kort tijdsbestek kennis te laten maken met bekende en nieuwe toepassingen in de sector. De TLN-tour neemt bezoekers mee langs een selectie van leveranciers van transportmanagementsystemen (tms) en vlootbeheertoepassingen. De AIM-tour toont bezoekers een selectie van leveranciers van warehouse managementsystemen (wms) en auto-ID-oplossingen.

Speciale aandacht is er voor het thema supply chain management (SCM) in een speciaal daarvoor ingericht arena, een initiatief van de partijen BLMC, Solventure en Supply Chain Media.

Registreren voor de beurs kan hier.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6452365). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.