Managed hosting door True

Nieuwe telecominkoper in logistiek van start

Transport Logistiek Nederland en Dutchtel richten TNL Telecom op

 

samenwerking

Transport Logistiek Nederland (TLN), de in Zoetermeer gevestigde ondernemersorganisatie voor wegtransportbedrijven en logistiek dienstverleners, en Dutchtel, inkoopspecialist in de telecombranche, beginnen samen TLN Telecom om TLN-leden nog meer service te bieden. Dit laten beide partijen in een gezamenlijk persbericht weten.

Telecomprovider T-Mobile en Weconnect gaan onder speciale prijsafspraken hun diensten leveren aan TLN Telecom. Volgens de ondernemersorganisatie een gevolg van een jarenlange samenwerking met T-Mobile.

De innovatieve machine-to-machine (m2m)/internet of things (IoT) oplossing van Weconnect, waar drie netwerken gelijktijdig gebruikt kunnen worden zonder extra kosten, ziet Patrick Balleur, mede-eigenaar en initiatiefnemer TLN Telecom, als interessante oplossing voor de transportsector en was dan ook doorslaggevend in de keuze voor Weconnect.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6402121). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Dit artikel is nog niet vrijgegeven voor publicatie.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.