Managed hosting door True

Montapacking neemt fulfilment-deel De Brink over

 

Montapacking, de afhandelaar van orders bij webwinkels uit Gorinchem, heeft de logistieke activiteiten van het Enschedese fulfimentbedrijf De Brink uit het failliete bedrijf Wial opgepikt. Deze overname past goed bij de groeistrategie van Montapacking, waarbij Enschede een bruggenhoofd is naar Duitsland. Een deel van het personeel kan naar verwachting blijven werken in Enschede.

In oktober vorig jaar werd De Brink uit Enschede nog verkocht aan branchegenoot Wial in Etten-Leur. Na de overname werden de direct-mailactiviteiten ondergebracht in Etten-Leur, terwijl alle fulfilmentactiviteiten zich concentreerden in Enschede. Een aantal weken geleden ging Wial echter failliet. Montapacking heeft het fulfilmentdeel in Enschede vervolgens uit de failliete boedel overgenomen. Volgens de curator zal een deel van de 27 werknemers in Enschede aan de slag kunnen blijven.

Montapacking zegt de logistiek voor meer dan 475 webwinkels te verzorgen. Het bedrijf bestaat sinds 1999 en gaat er prat op door zijn sterk technologiegedreven opzet orders snel en efficiënt te kunnen afhandelen. In de vestiging in Enschede zullen de onderliggende it-systemen zo snel mogelijk worden geïmplementeerd om het voorraadbeheer te verbeteren en de leveringsbetrouwbaarheid te verhogen naar de bedrijfsnorm van 99,98%. 

Montapacking is decentraal georganiseerd, werkt vanuit meerdere zelfstandige e-commerce magazijnen en zorgt wereldwijd voor de handling en bezorging van orders van zijn klanten. Bij Montapacking werken ruim vierhonderd man.
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6384180). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.