Managed hosting door True

Ploeger Logistics kiest TMS-pakket van Centric

 

Logistiek bedrijf Ploeger vervangt het bestaande transportmanagementsysteem TMW, door het Plan&Go tms van Centric. Deze oplossing ondersteunt de verschillende processen binnen Ploeger. Interim-management- en adviesbureau NextPage begeleidde Ploeger bij het selectietraject.

Adwin Ploeger, algemeen directeur bij Ploeger Logistics: ‘Ploeger legt de focus op innovatie door slimme ict-oplossingen. In de toekomst willen wij de procesondersteuning uitbouwen en voorzien in goede aansluiting op systemen van klanten en partners. Daarnaast verwacht Ploeger slimme portals en apps in te zetten, onder andere om de informatievoorziening rondom logistieke activiteiten te verbeteren.’

Familiebedrijf Ploeger Logistics bestaat 75 jaar en heeft 295 mensen in dienst. Het bedrijf heeft een wagenpark van meer dan 170 voertuigen. Daarnaast staat in de vestigingsplaats Harderwijk naast het hoofdkantoor een warehouse met 25.000 vierkante meter opslagcapaciteit waarvan vierduizend vierkante meter crossdock.

De Nederlandse ict-leverancier Centric, opgericht in 1992, telt ruim vijfduizend medewerkers en heeft meerdere vestigingen in Europa.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5872980). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.