Managed hosting door True

Edwin Wenink is logistiek manager 2014

 

Edwin Wenink, manager supply chain bij FloraHolland, mag zich logistiek manager van het jaar 2014 noemen. De stichting Logistiek Manager van het Jaar is een initiatief van DHL en wordt ondersteunt door Vereniging Logistiek Management (VLM). Hiermee wil de stichting het logistieke vakgebied een podium geven en verder professionaliseren en innoveren. Gisteren vond de tiende editie van de uitreiking plaats.

Winnaar Edwin Wenink realiseerde onder andere een neutraal ict-platform voor de sierteeltsector. Het initiatief Hubways zorgt voor digitalisering en samenwerking in de sierteelttransport, om ketenefficiëntie te realiseren. Hubways biedt de infrastructuur voor een platform dat de sector verbindt door middel van één logistieke taal voor de gehele logistieke operatie.

Verder realiseerde de supply chain manager een modal shift van weg- naar railtransport en binnenvaart. Ook is Wenink nauw betrokken bij diverse onderzoeksprogramma's op Europees en nationaal niveau met Dinalog. Wenink ziet zichzelf als procesinnovator die de juiste mensen, inclusief jong talent, weet te mobiliseren om te komen tot technologische en sociale innovatie.

Behalve Logistiek manager van het jaar werd er ook een prijs uitgereikt aan jong logistiek talent. Mario Wopereis, operations manager bij Ceva, won deze titel voor 2014.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5239209). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.