Managed hosting door True

Computable zoekt experts voor topic Logistiek

 

Ict wordt steeds belangrijker binnen de logistieke sector. De gehele keten wordt beïnvloed door ict-oplossingen zoals warehouse managementsystemen (wms), transport managementsystemen (tms) en enterprise resource planningsystemen (erp).

Real-time informatie, enterprise mobility of wat dacht je van track en trace? Allemaal digitale ontwikkelingen binnen de logistiek. Daarom zoekt ict-autoriteit Computable experts voor het nieuwe topic logistiek.

Computable is al 47 jaar het platform voor de ict-professional en heeft een goedgevulde database met experts voor verschillende topics. Naast de andere verticale markten zoals Zorg en Overheid zoekt het b2b-platform nu voor zijn topic Logistiek experts op het gebied van ict-oplossingen specifiek voor de logistieke sector. Dat kan op het gebied van transport intelligence, e-commerce, maar ook andere onderwerpen kunnen aan bod komen, zolang het maar een koppeling met ict bevat.

Meld je aan

Dus ben jij of ken jij iemand die geschikt is voor een rol als expert op dit veel bezochte platform? Stuur dan een mail met jouw expertise en dat je expert wordt voor het topic Logistiek naar experts@computable.nl en wellicht verschijnen jouw opinies omtrent ict en logistiek binnenkort op Computable, MarqitLogistiek en/of de beurswebsite ICT & Logistiek!

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5207213). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.