Managed hosting door True

Laatste beveiligingsgaten gedicht op Infosecurity.nl

 

Enkele jaren geleden legde Infosecurity.nl nog de nadruk op antivirussoftware en firewalls. Nu de meeste bedrijven deze zaken op orde hebben, is de aandacht verschoven naar het dichten van de laatste beveiligingsgaten.

Opkomende regelgeving en een steeds grotere dreiging van hackers noodzaken het bedrijfsleven om bijvoorbeeld de beveiliging van databases op orde te brengen. Ook de vervagende scheidslijn tussen fysieke en systeembeveiliging is een belangrijk aandachtspunt. Beveiligingscamera’s en alarmsystemen worden in toenemende mate via IP aangesloten op netwerken.

Infosecurity.nl, dat op 9 en 10 november 2005 plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht, biedt een veelomvattend overzicht van de laatste trends op security-gebied. De beurs vindt gelijktijdig plaats met Storage Expo en LinuxWorld. Databasebeveiliging, IP-security en het opnemen van security in de functionele ontwerpeisen van IT-infrastructuren zijn op beveiligingsgebied belangrijke aandachtspunten. Deze en andere ontwikkelingen schakelen de zwakste beveiligingsschakel - de menselijke factor - steeds vaker uit.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/934831). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.