Managed hosting door True

Microsofts SMS 2003 vrijgegeven voor productie

 

Microsoft Systems Management Server 2003, belangrijk onderdeel van het Dynamic Systems Initiative van Microsoft, is vrijgegeven voor productie.

Deze nieuwe oplossing voor het beheren van Windows-configuraties wordt op 11 november tijdens het 2e Microsoft IT Forum (de Europese Infrastructuur Conferentie die Microsoft jaarlijks organiseert) in Kopenhagen officieel geïntroduceerd. Systems Management Server 2003 is uitgebreid getest en wordt al operationeel ingezet voor het beheren van 250.000 systemen en apparaten bij ruim 60 'early adopters' over de hele wereld. Tijdens de RSA Conference 2003 Europa in Amsterdam heeft Mike Nash, corporate vice-president van de Security Business Unit van Microsoft, bekendgemaakt dat de Windows Rights Management Services (RMS) beschikbaar zijn. Dit is een beveiligingstechnologie voor Windows Server 2003, waarmee bedrijven en organisaties hun digitale informatie kunnen beschermen tegen ongeautoriseerd gebruik.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/91634). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.