Managed hosting door True

Aladdin schrijft nog steeds rode cijfers

 

Ondanks een omzetgroei van elf procent heeft Aladdin Knowledge Systems een verlies geboekt van ruim 2,2 miljoen dollar over het tweede kwartaal. De omzet kwam uit op 11,7 miljoen dollar.

In het tweede kwartaal van vorig jaar lag het netto verlies nog op 1,9 miljoen dollar. De resultaten over het tweede kwartaal 2002 zijn inclusief de 1,3 miljoen dollar aan reorganisatiekosten die in juni van dit jaar zijn gemaakt.   Yanki Margalit, ceo en chairman van de Israëlische leverancier van internet- en softwarebeveiliging: "Onze focus zal dit jaar sterk blijven liggen op het verhogen van de omzet, het verbeteren van de interne organisatie en het terugdringen van uitgaven om uiteindelijk winstgevend te zijn. Hoewel er nog veel moet gebeuren, zijn we op de goede weg. Zo hadden we eind vorig jaar 27 solution partners. Zes maanden later zijn dat er 41; een stijging van vijftig procent."   Teus Molenaar  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/8208). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.