Managed hosting door True

Palo Alto Networks betreedt nieuw EMEA-hoofdkantoor

 

Palo Alto Networks heeft zijn nieuwe hoofdkantoor voor EMEA en Latijns-Amerika in Amsterdam geopend. De cybersecurityspecialist is gehuisvest in de zogeheten Valley, een groot complex aan de Amsterdamse Zuidas.

Palo Alto Networks vestigde zich in 2012 in Amsterdam maar groeide uit zijn jasje. Het nieuwe regionale hoofdkantoor is de thuisbasis van zo'n 350 medewerkers die werkzaam zijn in afdelingen als verkoop, klantenservice, systems engineering, onderzoek, incident response, threat intelligence en marketing. Het bedrijf wil het team op korte termijn uitbreiden om het groeiende klantenbestand in EMEA (Europa, Midden-Oosten, Afrika) te ondersteunen.  

'Nu organisaties in hoog tempo nieuwe technologieën toepassen om digitale transformatie te stimuleren, is er in heel EMEA en Latijns-Amerika veel vraag naar onze ai-aangedreven cybersecurity-platformen', stelt Michiel Buurman, verkoopdirecteur Palo Alto Networks voor Noord-Europa.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7565245). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.