Managed hosting door True

Stimulering cybersecurity-innovatie in mkb

 

Voor de verdere ontwikkeling van innovaties op het gebied van cybersecurity in het midden- en kleinbedrijf komt bijna een miljoen euro beschikbaar. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) en de Europese Commissie zijn verantwoordelijk voor de financiering. Nederlandse mkb-ondernemers en onderzoekers kunnen hiermee cybersecurity-projecten verder ontwikkelen.

Het geld is bedoeld voor projecten die bijdragen aan de volgende thema’s: automatisering van bestaande beveiligingsoplossingen, behoud en scholing van personeel, veilig en privacyvriendelijk delen van data en nieuwe kleinschalige cybersecurity-oplossingen ontwikkelen of opschalen.

Hiervoor is de zogenoemde Cybersecurity Innovation Fund-regeling (CIF-NL) in het leven geroepen. Aanvragen is mogelijk tussen 2 oktober en 2 november via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Nexis, het Nederlandse loket voor cybersecurity-innovatie dat EZK heeft opgericht, doet samen met de RVO de coördinatie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7559131). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.