Managed hosting door True

Ajax selecteert Acronis en Dustin voor cyberdefensie

 

Daar waar de voor zo'n honderd miljoen vernieuwde voetbalselectie van Ajax nog geen potten kan breken, scoren ict-beveiliger Acronis en computergroothandel Dustin wel bij de Amsterdamse profclub. Acronis levert zijn Cyber Protect-suite en partner Dustin zorgt voor de afhandeling ervan.

Het Zwitserse Acronis was al de cybersecurity-partner van Ajax; deze samenwerking is hernieuwd. Met de producten van Acronis worden de kritieke gegevens, applicaties en systemen van AFC Ajax beschermd. De leverancier biedt een geïntegreerd aanbod van backups en ai-gebaseerde anti-malware dat toegankelijk is vanaf één intuïtieve console.

De oplossingen van Acronis zijn ontwikkeld op basis van de zogeheten vijf vectoren van cyberbescherming: Safety, Accessibility, Privacy, Authenticity en Security (Sapas). Dit betekent dat de Acronis-oplossingen zijn ontworpen om het hoogst mogelijke niveau van beveiliging te bieden en ervoor te zorgen dat gegevens gemakkelijk toegankelijk zijn voor degenen met geautoriseerde toestemming en dat ze zowel authentiek als fraudevrij zijn. Hoewel beveiliging en toegankelijkheid vaak worden beschouwd als gepolariseerde concepten in gegevensbeveiliging, stelt Acronis dat het deze combinatie weldegelijk kan aanbieden.

De Cyber Protect-suite wordt geleverd door Dustin. De reseller is een officiële Acronis Delivery Partner.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7556738). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.