Managed hosting door True

Kyndryl biedt aanvullende hulp bij cyberincident

 

Security onderzoek digital forensics

Ict-infrastructuurdienstverlener Kyndryl breidt zijn securityportfolio uit met een dienst die organisaties helpt cyberdreigingen snel op te merken en er proactief op te reageren. De zogeheten Cybersecurity Incident Response and Forensics (CSIRF)-dienst van de IBM-spinoff biedt ondersteuning bij het onderzoek van voorvallen, de juiste reactie daarop, de vergaring van dreigingsinformatie en toezicht op naleving van maatregelen (compliance).

Volgens het bedrijf verkort de nieuwe dienst de responstijd bij incidenten en bevordert deze de cyberveerkracht. Klanten kunnen cyberincidenten analyseren, bewijsmateriaal identificeren en oorzaken begrijpen. De CSIRF-experts bieden on-demand hulp bij het oplossen van bedreigingen, zoals ransomware. De dienst is een aanvulling op de reeds bestaande Recovery Retainer Service, bedoeld om na een cyberincident de getroffen infrastructuur te herstellen.

CSIRF is onderdeel van de divisie Security and Resiliency (S&R) van Kyndryl. Andere divisies zijn Applications, Cloud, Core Enterprise, Data & AI, Digital Workplace en Network & Edge. Deze beheerde infrastructuurdiensten werden in 2021 afgesplitst van IBM. Het idee achter de afsplitsing was dat Kyndryl als onafhankelijke onderneming open allianties kan aangaan met technologiebedrijven die niet noodzakelijkerwijs tot het IBM-ecosysteem behoren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7515076). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.