Managed hosting door True

Brits Klar Partners spekt Alkmaars Hallo

 

De Britse vermogensbeheerder Klar Partners gaat zakelijk ict-aanbieder Hallo uit Alkmaar financieel ondersteunen bij zijn verdere groei. Het is de eerste keer dat het private equity bedrijf uit Londen in Nederland actief wordt. Het plan is om Hallo uit te bouwen tot een grotere it-dienstverlener voor het midden- en kleinbedrijf. De omzet over 2022 zat op 70 miljoen euro.

Eerder investeerden Vortex Capital Partners, de huidige eigenaren en het management van Hallo in het bedrijf. Deze drie partijen leggen opnieuw geld bij.

Hallo’s geautomatiseerde platform biedt het mkb een 'one-stop-shop' voor bedrijfskritische it-diensten. Het aanbod bestaat onder meer uit Microsoft-werkplekken, oplossingen op het gebied van security, unified communications en connectiviteit/sd-wan. Ook richt het bedrijf zich op een groeiende praktijk in Dynamics CRM, en data warehousing met onder meer Power BI.

Hallo nam de afgelopen jaren al diverse partijen over. Dit voorjaar traden Business Mobile uit Alkmaar en de Benk Groep uit Eindhoven toe.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7509141). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Security

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.