Managed hosting door True

Maarten-Jan van der Marel leidt Rubrik in Benelux

 

Maarten-Jan van der Marel.

Maarten-Jan van der Marel is vanaf februari regional director Benelux bij securitybedrijf Rubrik. Hij volgt Shailes Bhondoe op, die in december een sabbatical nam. Van der Marel was de afgelopen twee jaar binnen Rubrik verantwoordelijk voor het verkoopteam in de EMEA-regio. Voordien was hij onder meer verantwoordelijk voor de salesstrategie bij Dell EMC in grote delen van Europa.

In zijn nieuwe functie wordt Van der Marel verantwoordelijk om in te springen op nieuwe marktkansen, deze te benutten en Rubrik binnen de Benelux uit te bouwen, schrijft het bedrijf. In zijn eerdere functies zou hij veel bruikbare ervaring en kennis hebben opgedaan op het gebied van leiderschap en sales.

Afgelopen najaar kreeg Rubrik al een nieuwe vicepresident Noord- en Centraal-Europa. Die functie vervult Sander Kerkhoffs sindsdien.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7466600). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.