Managed hosting door True

Computable Journaal: Veilig surfen in containers

Event | TBX 2022

 

Hoe kunnen werknemers op internet surfen zonder bloot te staan aan alle gevaren? Door een onzichtbaar schilletje te bouwen rondom om alle gegevens die je binnenhaalt. Met een mini-container en een hoop flikkerende lampjes trok startup Jimber de aandacht op de vorige week gehouden ict-vakbeurs TBX 2022 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Wat het voorstelt? 'Als een werknemer surft, gaat de content die hij binnen wil halen eerst in een virtuele container. Daar krijgt hij een onzichtbaar schilletje, waarna het naar de eindgebruiker gaat', vertelt Kristof van Stappen, oprichter van het Belgische Jimber. 'Daardoor wordt de internetgebruiker meer een toeschouwer dan een gebruiker.'

'We stoppen alle content in die container en maken het zichtbaar, maar laten niets door. Dat is het grote verschil met bestaande oplossingen van vandaag.  Het is dus veel veiliger', aldus Van Stappen.

Computable Journaal: Over virtuele container-beveiliging

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7432423). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.