Managed hosting door True

Digital Trust Center stelt 1 miljoen beschikbaar

 

De Subsidieregeling Cyberweerbaarheid is ook voor dit jaar weer opengesteld. Het Digital Trust Center (DTC) stelt opnieuw één miljoen euro beschikbaar voor de beste projectplannen. De maximale ondersteuning per project bedraagt tweehonderdduizend euro.

Samenwerkende bedrijven in de niet-vitale sectoren kunnen hiervoor in aanmerking komen. Subsidiabel zijn plannen die de digitale weerbaarheid tegen cyberaanvallen in een keten, regio of branche op een duurzame wijze vergroten.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is met de uitvoering belast. Sinds de eerste subsidieronde in 2018 zijn al 25 samenwerkingsprojecten gesubsidieerd vanuit deze regeling. Nieuwe plannen kunnen worden ingediend tussen 1 september en 3 oktober aanstaande.

Het Digital Trust Center (DTC) startte in 2018 als een tijdelijk programma van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) om het bedrijfsleven te helpen de cyberweerbaarheid te verbeteren middels voorlichting, pro-actief waarschuwen en subsidieregelingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7387399). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.