Managed hosting door True

Securityspecialist Blaud in Ierse handen

 

Blaud is overgenomen door de Ierse branchegenoot CWSI. Via de transactie komt de Utrechtse securityspecialist volledig in handen van CWSI, inclusief de twintig medewerkers. De Ieren, actief in Ierland en het Verenigd Koninkrijk, verwachten dat met de eerste oversteek naar het Europese vasteland de omzet dit jaar aanzwelt tot meer dan twintig miljoen euro.

Om de ambities te staven, heeft CWSI zich verzekerd van een financiering van 21 miljoen euro, afkomstig van Castlegate Investments. De verwachting is dat de Europese en Britse markten driekwart van de inkomsten over dit jaar voor hun rekening gaan nemen.

Ook Thierry Lammers, medeoprichter en ceo van Blaud, stapt over en kijkt uit naar de samenwerking met CWSI om zo 'nieuwe manieren te blijven vinden om waarde te creëren voor klanten en hun beveiligingsuitdagingen op te lossen.' Zijn bedrijf bedient zowel de private als de publieke sector en levert technische, advies-, ondersteunings- en beheerde diensten op het gebied van unified endpoint management, mobile threat defence en de ontwikkeling van bedrijfsapplicaties en -software.

Blaud telt naar eigen zeggen meer dan honderd klanten, waaronder Smurfit Kappa, Amsterdam UMC, Rijkswaterstaat en enkele rechtshandhavingsorganisaties.

CWSI heeft zijn hoofdkantoor in Dublin en levert mobiliteits- en beveiligingsoplossingen aan ondernemingen en overheden, zowel rechtstreeks als via partnerschappen met telecommunicatieaanbieders zoals Telefonica, Telstra en Hutchison Whampoa (Three).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7339750). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.