Managed hosting door True

Techone haalt bedrijfsbeveiliger SafetyCom binnen

 

De Rotterdamse ict-groep Techone breidt zijn bedrijfsbeveiligingstak uit door SafetyCom uit Eindhoven inclusief het Tilburgse onderdeel AAB Safety & Telecom in te lijven. Deze twee bedrijven leveren brand- en inbraakbeveiliging, toegangscontrolesystemen, geavanceerde camerabewaking, wifi- en dect-netwerken en voip-telefonie.

SafetyCom beveiligt al ruim dertig jaar bedrijfspanden, banken, overheidsgebouwen en ziekenhuizen. 

Voor Techone vormt de overname een versterking van zijn positie op de beveiligingsmarkt, met name voor midden- en kleinbedrijven. In 2020 kocht het ook al Rosecure, een Rotterdamse beveiliger van inbraakalarmsystemen en camerabeveiliging.

'Veelvraat' Techone kocht eerder dit jaar ook al De Krachtcentrale, Compx, 12Connect, Lancom,  Qweb, Scaldis, Yourtelecom, ITSD en Mc-Data. De acquisitieteller staat daarmee na tien maanden op tien.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7261952). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.