Managed hosting door True

Sweepatic haalt investering van 2,8 miljoen binnen

 

De Belgische beveiligingsspecialist Sweepatic krijgt een investering van 2,8 miljoen euro van het Nederlandse Tiin Capital’s Dutch Security Techfund, het Duitse Ecapital en Participatiemaatschappij Vlaanderen. Het bedrijf gaat de fondsen gebruiken om zijn Europese groei aan te zwengelen.

Met het External Attack Surface Management (EASM)-platform van Sweepatic krijgen organisaties een overzicht van hun online-assets en de daarbij behorende risico’s (waarvan zij zich vaak niet bewust zijn). Op deze manier helpt Sweepatic hen op een proactieve manier te verdedigen tegen cyberaanvallen. In het klantenbestand van het Leuvense bedrijf bevinden zich ondernemingen als Lineas, Reynaers Aluminium, CFE, Sibelga en Ziekenhuis Netwerk Antwerpen. 

Sweepatic, in 2016 opgericht door Stijn vande Casteele, ontving dit jaar van de European Cybersecurity Organisation (ECSO) het Cybersecurity Made in Europe-label. De erkenning onderstreept de Europese identiteit van een bedrijf en is te zien als een bewijs van betrouwbaarheid voor de oplossingen die Europese it-securitybedrijven bieden.

Buiten Europa heeft Sweepatic voet aan de grond gekregen door bij de RSA Conferentie in de VS twee Global Infosec Awards in de wacht te slepen. Eén voor innovatie in Attack Surface Management en daarnaastsde publiekskeuze in Digital Footprint Security. Ook wordt het bedrijf door Gartner erkend als een EASM Emerging Technologies Vendor.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7261916). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.