Managed hosting door True

Nederlandse Coin en Amerikaanse Sungard in partnership

 

Partners handen

Continuity Innovation (Coin), specialist in it-continuïteit en Sungard Availability Services, dat disaster recovery-as-a-service (draas) aanbiedt, lanceren twee gloednieuwe It Continuity & Cloud Excellence Centers, in Amsterdam en Brussel.

De samenwerking tussen de bedrijven maakt verschillende enterprise it-diensten beschikbaar in de Benelux. Klanten hebben toegang tot de it-recovery-specialisten en domeinexperts en krijgen toegang tot een reeks gratis it-assessment tools.

‘Sungard AS heeft een sterk merk als wereldwijde managed service provider (msp) en is neutraal ten opzichte van de keuze van de klant voor infrastructuur en resiliency, waardoor we voor elke individuele Coin-klant een optimale oplossing kunnen bouwen’, zegt Jeroen Van Iperen, ceo van Coin. ‘Dit doen we op directie- en operationeel niveau met betrekking tot it-strategie, transformatie, solution design, cloud strategie en managed services. En dat met lokale mensen en cloudplatforms in Nederland en België.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7259258). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.