Managed hosting door True

Cqure gaat partnerschap aan met Noorse Mnemonic

 

Cyberbeveiliger Mnemonic uit Oslo gaat samenwerken met zijn kleinere Amsterdamse branchegenoot Cqure. De bedoeling is dat Cqure zijn klantennetwerk Mnemonic’s Argus-platform voor managed detection and response aanbiedt.

De Noorse cyberbeveiliger is al geruime tijd actief op de Nederlandse markt. Samen met Cqure zijn nu ook complexe security-uitdagingen an te gaan. Volgens Dennis Nuijens, oprichter van Cqure, onderscheidt Argus zich door zijn hoge nauwkeurigheid en lage false positives.

De combinatie haakt in op de groeiende belangstelling van middelgrote bedrijven voor diensten op basis van detectie en respons. Ook de vereisten voor gegevensopslag en regelgeving nemen voortdurend toe

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7258116). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.